Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich sel - 11 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
03182-121
   

På lik linje med hvalrosser og sjøløver tilhører selene selfamilien. De oppholder seg kun kort tid på land og svømmer for det meste i det iskalde vannet i Nord-Atlanteren og Nordishavet. På jakt etter fisk og krepsdyr dykker selene 200 m dypt og kan holde pusten opptil 30 minutter.

Morsomme fakta

  • Det er lett å se forskjell på seler og sjøløver. Sjøløver har synlige ytre ører, det har ikke selene.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Phoca vitulina
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Primærbolig: Hav

Inneholder:

  • 1 Schleich Sel

Detaljer:

  • Mål: 11,2 x 6,5 x 4,2 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell14801
EAN4055744018084
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.