Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich stor hestegård med gårdshus og stall - 42416

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1384,-
På lager
SKU
06184-61
   

Det historiske huset ved innsjøen har vært hjemmet til familien Kramer i generasjoner. I det store kjøkkenet finnes det alltid varm te eller deilig suppe. Trappen fører til første etasje der Hannah og Mia deler et fint rom, og ved siden av huset er stallen der herr Kramers hingst og Hannahs hest bor.

Schleich lekesett med hus, stall og masse tilbehør inneholder alt du trenger for å drømme deg bort og leke i timesvis. Schleich leker er så detaljerte at det er ekstra morro å leke med de. Huset inneholder to etasjer med møbler og et loft med lampe og stjernekikkert. Møblene og tilbehøret er akkurat som på ekte! I stallen er det to stallplasser med dører ut til innhegningen eller ut på gårdsplassen. Lukk opp stalldøren, sal opp hesten og ta deg en ridetur!

Morsomme fakta 

Det gamle loftet i huset skjuler mange hemmeligheter.

Inneholder:

  • Hus og hestestall
  • 3 menneskefigurer
  • 2 hester og 2 katter
  • Møbler og annet tilbehør
  • Klistremerker
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 96 x 24 x 42 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell42416
EAN4055744032295
MerkeSchleich
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.