Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Stallrydding på gården - trillebår og høygaffel

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
03216-122
   

Bonden lader opp den store trillebåren med høy som skal gis til dyrene. På denne måten kan han transportere 50-100 kg på samme tid. Han kaster maten i matstativene ved å bruke høygaffelen. Høygaffel er ideelt for all mathåndtering med lange stilker, inkludert beter. Det er den beste måten å få dem opp i trauet.

Det kreves noe ferdigheter og korrekt metode for å kunne bruke en høygaffel riktig. Høyrehendte holder vanligvis venstre hånd mot kroppen slik at de får mer innflytelse med den sterkere høyrehånden. Når bonden er ferdig med arbeidet sitt kan han noen ganger, for moro skyld finne på å arrangere trillbårløp på gårdsplassen. Det er faktisk et verdensmesterskap for denne sporten, som finner sted hver sommer i Sachsen, Tyskland.

Morsomme fakta

  • Høygaffel beregnet på høy har alltid tre tenner, gafler til møkk har en ekstra tann.

Innhold:

  • 1 trillebår
  • 1 høygaffel
  • 2 høy

Detaljer:

  • Mål: 9 x 3,5 x 16 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell42290
EAN4055744005749
MerkeSchleich
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.