Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich hvit tiger - baby - 7 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
Utsolgt
SKU
17982

Hvite tigre er ikke "ekte albinoer": Ekte albinoer har røde øyne, mens øynene til de hvite tigrene er blå.

Hvite tigre er utrolig vakre. De har snøhvit pels og knallblå øyne. De skiller seg fra vanlige tigre, fordi pels, hud og øyne ikke kan danne røde og gule pigmenter. Men de er ikke albinoer, for de har alltid røde øyne. Hvite tigre lever vanligvis i zoologiske hager, fordi de ville ha liten sjanse til å overleve i naturen. Fordi de ikke har kamuflasje i pelsen, ville byttedyrene raskt oppdage dem og komme seg unna i tide.

Morsomme fakta

  • Det er bare én ut av 10 000 tigerunger som er hvit.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Panthera tigris
  • Globalt hjem: Asia
  • Bevaringsstatus: Truet
  • Primærbolig: Myrer, Tropisk skog

Detaljer:

  • Mål: 6,8 x 2,3 x 3,2 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14732
EAN4005086147324
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.