Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Tyrannosaurus rex med bevegelig underkjeve - 14 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
17810
   

Den 13 meter lange tyrannosaurus rex var et rovdyr på to bein. Med et kraftig hode og nesten 20 cm lange tenner fremstod den som ekstremt imponerende.

Selv om tyrannosaurus rex så skikkelig truende ut, kunne den knapt bruke de korte armene sine, som bare bare hadde to klør og som ikke engang rakk opp til munnen. Tyrannosaurus rex var nesten 6 meter høy og 13 meter lang og var sannsynligvis ikke en spesielt dyktig jeger, men en åtselspiser som spiste det andre dinosaurer og dyr lot ligge igjen. Den hadde mer enn 50 tenner, som var lengre enn 15 cm. Disse ble ikke brukt til å tygge med, men til å rive av kjøttbiter, siden den slukte maten i store biter. For at få en bedre dybdesyn når den lette etter mat pekte begge øynene til tyrannosaurus rex fremover, slik at synsfeltet overlappet hverandre.

Morsomme fakta

  • Hvis det kraftige rovdyret mistet en av sine dolkelignende tenner, vokste det ut en ny tann i løpet av noen uker.

Funksjoner:

  • Med bevegelig underkjeve!

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Tyrannosaurus Rex
  • Bevaringsstatus: Utdødd
  • Primærbolig: Skog

Inneholder:

  • 1 Schleich dinosaur - Tyrannosaurus rex

Detaljer:

  • Mål: 28 x 9,5 x 14 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14525
EAN4005086145252
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.