Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Yorkshire-terrier

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 62,-
På lager
SKU
03182-115
   

Yorkshire-terrieren er verdenskjent for sin silkemyke pels og selvtillitt. Den er alltid ute på jakt etter eventyr og ikke sjelden kommer den i krangel med større hunder, intetanende om hvor liten den i virkeligheten er. Men samtidig har tøffingen et hjerte av gull og er svært trofast.

Morsomme fakta

  • Yorkshire-terriere liker ikke kulde. De blir lett forkjølet.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Canis lupus familiaris
  • Globalt hjem: Hele verden

Detaljer:

  • Mål: 3,8 x 1,9 x 3,6cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell13876
EAN4055744020582
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.