Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Senor Pepper - det perfekte spillet til fredagstacoen - alder 7+

-83%

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

83%
Kampanjepris 60,- Vår lavpris: 345,- Du sparer: 285,-
På lager
SKU
08192-105
   

Det perfekte spillet til fredagstacoen! Reis til Mexico med Senor Pepper, men husk at tid til siesta er ikke inkludert!

Senor Pepper er et raskt kortspill, der målet er å få tak i riktig Chillifigur raskere enn dine mostandere. Alle legger ut et kort på samme tid. Vær rask, ta en chillifigur i fargen som det er flest av på kortene og vinn en kaktus! Pass deg, tar du feil mister du et poeng!

Spillet starter ved at man lager like stabler med kort for hver spiller, og setter Senor Peppers i midten. Det er viktig at alle spillerne vender kortet sitt samtidig, og gjør det synlig for alle. Så må spillerene telle hvor mange Senor Peppers som er synlige for hver farge. Fargen som har flest synlig på kortet er Senor Pepper fargen som skal tas. Men vær forsiktig. Hvis det er lik poengsum mellom fargene skal ingen tas. Er du den raskeste? Da vinner du runden!

Detaljer:

  • Antall spillere: 2 - 5
  • Alder: fra 7 år.
Produktdetaljer
Modell610231
EAN7031656102315
MerkeDamm Egmont
Alder7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.