Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Shuffle Disney Cars 4-i-1 kortspill

Disney Cars

I en verden fullstappet av biler, kjøretøy, kappkjøring, billøp og bilaction finner vi Lynet McQueen og vennene hans. Med utgangspunkt i det store Piston Cup-billøpet har filmene og karakterene underholdt barn (og voksne) i mer enn 10 år. Gjenskap scener og øyeblikk fra Disney Cars filmene med biler, lekesett, kjøretøy, figursett og mye mer, med Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Storm, Rusty og Dusty, Luigi, Sally Carrera, Doc Hudson, Sheriff og alle de andre som du kjenner fra filmene og seriene Disney biler.

Vår lavpris: 74,-
Utsolgt
SKU
03217-47

Er du glad i kortspill, men litt lei av de samme gamle spillene? Da kan du prøve dette Disney Cars kortspillet fra Shuffle, hvor du får hele 4 spill i 1. Spill Happy Families, Snap, Pairs og Action spill med favorittkarakterene dine fra Disney Cars filmen på forsiden av kortene. Dette er ikke en vanlig kortstokk, men en kortvariant som kan gi spillerne muligheten til å eksempelvis snu spilleretning eller bytte hele hånden med kort med valgfri motspiller. Spillene passer for 2-4 spillere, og kortstokken er i praktisk strørrelse for enkel oppbevaring i både skuffen og vesken.

Inneholder:

  • Disney Cars Shuffle kortstokk

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Spilletid: 10 minutter
  • 4 spillvarianter
  • Spilleregler på norsk
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell108456992
EAN5411068841057
MerkeDisney Cars
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.