Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Silverlit Biopod Cyberpunk - 2-pack robotdinosaurer - T-rex og Rhino - med lys og lyd

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Vår lavpris: 182,-
På lager
SKU
10217-53
   

Utforsk den forhistoriske verdenen med Silverlit BioPod Cyberpunk duo-pakningen med den velkjente T-rex og et stilig Rhino neshorn. Dette er et morsomt og kult byggesett for barn, og de ferdigbygde skapningene lager både lyd og lys! Selve Poden inneholder skjelettdeler som må settes sammen del for del for å kunne bruke de stilige funksjonene. Presser du på skapningens hode, vil kjeven åpne seg mens den brøler høye brøl med lysende øyne. Prøv også å riste på BioPoden for kule lydeffekter. Ett av dyrene er til og med selvlysende! For å "lade" opp må dyret først være under lys før lyset slås av. 

Inneholder:

  • BioPod
  • Skjelettdeler til T-rex
  • Skjelettdeler til neshorn

Detaljer:

  • Antall deler: 10-12 ulike deler
  • Batteribehov: 2 x LR44 (inkludert)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell88116
EAN4891813881162
MerkeSilverlit
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.