Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Silverlit Biopod Cyberpunk InMotion - bygg din egen robotdinosaur med lyd og lys - 17 cm

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Vår lavpris: 247,-
På lager
SKU
10217-49
   

Silverlit Biopod Cyberpunk InMotion er en stilig og byggbar robotdinosaur med lyd, lys og bevegelser. Det forhistoriske dyret kommer til live med disse morsomme funksjonene. Åpne den store poden og sett sammen de 23 skjelettdelene til en ca. 17 cm stor dinosaur, og gi det lille ekstra med de medfølgende klistremerkene. Følg instruksjonene for å bygge riktig, og se dinosauren komme mer og mer til live for hver del du setter sammen. Utforsk de morsomme funksjonene! Trykk på hodet og se den åpne munnen for å slippe ut et sint brøl, eller veiv hånden din over sensoren for å få den til å gå fremover.

Inneholder:

  • BioPod
  • Skjelettdeler til dinosaur
  • Klistremerker

Detaljer:

  • Mål: ca. 17 cm
  • Antall deler: 23
  • Batteribehov: 2 x AAA (inkludert)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell88092
EAN4891813880929
MerkeSilverlit
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.