Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit Exost Crazy Twist - radiostyrt stuntbil med roterende front - rosa

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Vår lavpris: 348,-
Få igjen på lager
SKU
07195-09
   

Med Silverlit Crazy Twist fjernstyrt bil kan du gjøre kjempetøffe triks og kjøre over de vanskeligste hinder. Frontakslen på bilen kan rotere 360 grader rundt seg selv, slik at du kan utføre de villeste stuntene og imponere de andre med overraskende triks. Med den tøffe, knallrosa bilen kan tøffe deg med den kuleste bilen for de andre rånerne i gata. Kontrollen som følger med har en rekkevidde på hele 15 meter, og bilen har en maks hastighet på 6 km/t.

Inneholder:

 • Crazy Twist fjernstyrt bil
 • Kontroller

Detaljer:

 • Mål: 19 x 35 x 23 cm
 • Alder: fra 5 år
 • Batteribehov: 4 x AA og 1 x 9V (ikke inkludert)
  Produktdetaljer
  Modell20247
  EAN4891813202479
  MerkeSilverlit
  Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.