Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit Exost Gyrotex - radiostyrt stuntbil som kan kjøre på to hjul - autobalanse funksjon - 12 km/t - 23 cm

-35%

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

35%
Kampanjepris 296,- 454,- Du sparer: 158,-
På lager
SKU
09217-13
   

Gjør kule stunts med denne radiostyrte Gyrotex stuntbilen fra Silverlit Exost! Med autobalansen kan bilen kjøre på to hjul og gjøre fete triks.

Gyrotex fra Silverlit er en stilig fjernstyrt bil som er i stand til å gjøre imponerende stunts. Denne stuntbilen fra Silverlit Exost har en autobalanse-funksjon som gjør at kjøretøyet kan utføre de villeste stuntene ved hjelp av fjernkontrollen. Bare trykk på knappen for å få bilen til å reise seg opp på to hjul, sving om på bilen, og kjør av gårde på to hjul - bytt på å kjøre på bakhjulene og alle fire! Bokstavelig talt enestående! 

Den 22 cm store bilen kan kjøre i en hastighet opptil 12 km/t og fjernkontrollen har en rekkevidde på opptil 25 meter. Gyrotex-bilen kjører på en frekvens på 2,4 GHz, slik at du og vennene dine kan kjøre flere biler sammen helt uforstyrret. Hva med en triksekonkurranse blant venner og familie? Med denne røde og hvite stuntbilen er du klar til å lage et forrykende show!

  • Autobalanse - kjør på 2 hjul
  • 25 meter rekkevidde
  • Hastighet opptil 12 km/t
  • Eksklusive Exost dekk

Inneholder:

  • Gyrotex stuntbil
  • Fjernkontroll

Detaljer:

  • Mål: 23 x 22 x 11 cm (LxBxH)
  • Frekvens: 2,4 GHz
  • Alder: fra 5 år
  • Batteribehov bil og fjernkontroll: 8 x AA og 2 x AA (inkludert)
Produktdetaljer
Modell20217
EAN4891813202172
MerkeSilverlit
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.