Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit Exost Hyper Drift - radiostyrt bil - kjører opptil 12 km/t - spinner 360 grader - 20 cm lang

-32%

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

32%
Kampanjepris 297,- Vår lavpris: 437,- Du sparer: 140,-
På lager
SKU
09217-14
   

Silverlit Exost Hyper Drift den 20 cm lange radiostyrte bilen som spinner 360 grader og har en toppfart på inntil 12 km/t.

Med denne radiostyrte Exost Hyper Drift bilen fra Silverlit kan du råne rundt og gjøre mange kule triks. Bilen er superrask og kan kjøre opptil 12 km/t, og med den medfølgende fjernkontrollen kan man styre bilen fra opptil 25 meter unna. De spesielle dekkene lar deg gjøre elleville triks som en 360 spinn, og den nette størrelsen gjør bilen rask og morsom å kjøre. Dette er en stuntbil med stil, og med fine detaljer.

Inneholder:

  • Silverlit Exost Hyper Drift radiostyrt bil
  • Fjernkontroll

Detaljer:

  • Mål: 20 cm (L)
  • Frekvens: 2,4 GHz
  • Alder: fra 5 år
  • Batteribehov: 6 x AA + 4 x AA (ikke inkludert)
Produktdetaljer
Modell20265
EAN4891813202653
MerkeSilverlit
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.