Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Silverlit Flybotic Air Panther - rosa 2-kanals radiostyrt helikopter - med USB lader

-34%

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Kampanjepris 196,- Vår lavpris: 296,-
34%
Du sparer: 100,-
På lager
SKU
10217-56
   

Flybotic Air Panther er et lite rosa radiostyrt 2-kanals helikopter fra Silverlit som passer perfekt til nybegynneren. Flyet kommer med USB lader slik at man enkelt kan lade til ny flytur. Utforsk dine nyoppdagede talenter innen flyvning og vær pilot for en dag med dette brukervennlige helikopteret. Det er kjempegøy både for store og små å fly helikopteret, og Air Panther byr på 5 minutters flyvetid, og trenger bare ca. 40 minutter for å lade opp til neste tur. Fjernkontrollen bruker batterier og har en omtrentlig rekkevidde på 8 meter. Helikopteret er ment for innendørsbruk.

  • Flytid: ca. 5 min
  • Ladetid: ca. 40 min
  • Rekkevidde: ca. 8m

Inneholder: 

  • Flybotic Air Panther radiostyrt helikopter
  • Fjernkontroll
  • USB-lader

Detaljer:

  • Farge: rosa og hvit
  • Alder: fra 10 år
  • Batteribehov: 2 x AAA (ikke inkludert)

Merk: for innendørs bruk.

Produktdetaljer
Modell84564
EAN4891813845645
MerkeSilverlit
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.