Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit Tooko Follow Me Crossroad - radiostyrt bil til de minste - med sensor, lys og lyd - 19 cm

Silverlit-leker - roboter, robotdyr og radiostyrte biler

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Vår lavpris: 344,-
Utsolgt
SKU
06205-88

Silverlit Tooko Follow Me Crossroad er en fjernstyrt bil til barn fra 2 år som har en genial auto follow-funksjon og en sensor som registrerer og unngår gjenstander som ligger i veien.

Når en gjenstand blir identifisert foran bilen, vil den automatisk svinge til siden for å unngå kollisjon. Den radiostyrte bilen kan styres i alle retninger med den medfølgende kontrollen, og kontrollen er enkel å håndtere, selv for de minste barna. Dette kan bli ditt barns første møte med fjernstyrte biler, og denne røde racerbilen har dessuten lys- og lydeffekter som gjør leken ekstra morsom. Kontrollen har en rekkevidde på opptil 5 meters avstand.

  • Auto follow-funksjon
  • Sensor som oppdager hinder på veien
  • Rekkevidde: 5 meter

Inneholder:

  • Silverlit Follow Me Crossroad – fjernstyrt bil
  • Kontroll
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 19 x 13 x 12 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AA og 2 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell81472
EAN4891813814726
MerkeSilverlit
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.