Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit Follow Me Droid Triple Pack - 3 roboter som reagerer på håndbevegelser

-32%

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

32%
Kampanjepris 297,- Vår lavpris: 437,- Du sparer: 140,-
På lager
SKU
06205-81
   

Silverlit Follow Me Droid Triple Pack inneholder tre morsomme roboter som reagerer på dine håndbevegelser. Droidene kan kjøre av seg selv; alt du trenger å gjøre er å slå dem på med knappen på toppen av hodene deres. Blå, grønn og lilla, hvilken er din favoritt?

Trykk flere ganger på knappen og droidene vil kjøre fremover eller stoppe. Beveg hendene dine foran droidene og de vil følge etter deg eller gjøre spektakulære triks. Droidene oppdager hindringer når den beveger seg og den viker automatisk for gjenstander eller hendene dine når den er i bevegelse. På denne måten kan du guide og kjøre dine droider akkurat dit du ønsker. Øynene til de tre droidene lyser når de beveger seg.

Har du flere Follow Me Droider kan du kombinere dem og få dem til å følge hverandre. Du kan også få dem til å synge og snakke. Kjempemorsomt!

Inneholder:

  • 3 x Silverlit Follow Me Droid roboter
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 8 x 6,5 x 10 cm (LxBxH)
  • Leketid: 60 minutter
  • Alder: fra 5 år
  • Batteribehov: 2 x AAA per robot (ikke inkludert)
Produktdetaljer
Modell88582
EAN4891813885825
MerkeSilverlit
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.