Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit Lazer MAD Advance Battle OPS X - 2 blastere med flere moduler - rød og gul

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Vår lavpris: 547,-
Utsolgt
SKU
09215-3

Med Silverlit Lazer MAD Advance Battle OPS X blasterene i rød og gul kan du ta laserkampene til neste nivå. Settet kommer med to blastere som du kan bygge med de komponentene du ønsker og skape unike kombinasjoner som garantert vil imponere og skremme fienden på samme tid. 

Lekesettet inneholder flere deler som kan kombineres til to blastere. Velg om du vil ha langt eller kort løp på blasteren din og start leken. Målskivene festes på genseren eller i buksen og det er nå om å gjøre å treffe motstanderens mål før det motsatte skjer. De ulike kombinasjonene av blasteren skaper ulik skytelengde og lydeffekter. Kjempemoro!

Inneholder:

  • 2 blastere
  • 2 målskiver
  • 2 forlengere til håndtak
  • Pompemodul
  • Shotblaster modul

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell86872
EAN4891813868729
MerkeSilverlit
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.