Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit Lazer Mad dual kit - laserspill for 2 personer

Lazer MAD fra Silverlit er en laser-spillopplevelse perfekt for en gruppe venner, familie eller enkeltpersoner.

Bygg din egen blaster med tilbehøret som følger med for å øke spredningsområdet og endre lydeffekter. Lazer blaster har to moduser; kamp og trening. Ved kamp-modus fungerer det best med flere spillere, slik at man ved hjelp av ulike boostere og tilbehør kan skyte på hverandres MAD-mål for å vinne. Trenings-modus lar spilleren sette opp et målsom et fast objekt, og øve på å treffe målet. Blasterne kan treffe mål på mellom 15 og 50 m avhengig av hvilken booster som er koblet til.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 384,-
På lager
SKU
09182-121
   

En av årets kuleste nyheter - det morsomme Lazer Mad spillet fra Silverlit! Lazer MAD fra Silverlit er en laser-spillopplevelse perfekt for en gruppe venner, familie eller enkeltpersoner. Bygg din egen blaster med tilbehøret som følger med for å øke spredningsområdet og endre lydeffekter.

  • Denne tvillingpakken leveres med to blastere og 2 MAD-mål med x-stropper.

Lazer blaster har to moduser; kamp og trening. Ved kamp-modus fungerer det best med flere spillere, slik at man ved hjelp av ulike boostere og tilbehør kan skyte på hverandres MAD-mål for å vinne. Trenings-modus lar spilleren sette opp et målsom et fast objekt, og øve på å treffe målet. Blasterne kan treffe mål på mellom 15 og 50 m avhengig av booster som er koblet til.

  • Kan brukes både innendør og utendørs
  • Mål: 31 x 56 x 7 cm
  • Batteribehov: 12 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 6 år

Lazer Mad har godkjent laser som ikke er skadelig for øynene. Man trenger derfor ikke å bruke beskyttelse. Det er strenge regler knyttet til laserprodukter, og Silverlit leverer noen av de beste laserproduktene på markedet i forhold til sikkerhet.

Produktdetaljer
Model86845
EAN4891813868453
MerkeLazer Mad

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.