Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Silverlit MacroBot - blå robot med fjernkontroll - bevegelsessensor

Silverlit-leker - roboter, robotdyr og radiostyrte biler

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Medlemspris 396,80 20%
Vår lavpris: 496,-
Utsolgt
SKU
09182-118-1

MacroBot fra Silverlit er en blå og hvit robot med mange spesielle funksjoner. MacroBoten kan bevege seg i flere retninger, og øynene kan lyse i 3 ulike farger. I tillegg til hjulene som ruller, har MacroBot bevegelige deler på alle sider.

Dersom du plasserer den på det medfølgende platået kan du be han om å transportere små gjenstander. Han kan huske en merket rute, og gjenta denne ruten feilfritt. MacroBot kommer med innspillingsfunksjon som lar deg ta opp inntil 3 tekster, som kan gjentas med MacroBot robot-stemme. Med fjernkontrollen kan du utføre alle programmerte handlinger, og kobler du til flere MacroBots kan de kommunisere med hverandre. Det er også en gratisapp tilgjengelig for ekstra festligheter.

Inneholder:

  • MacroBot blå
  • Kontroll

Detaljer:

  • Mål: 12 x 7 x 20 cm
  • Farge: blå
  • Batteribehov: 4 x AA og 2 x AAA (følger ikke med)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell88045
EAN4891813880455
MerkeSilverlit
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.