Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit Maze breaker robot - rød

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
09182-115
   

Maze breaker robot fra Silverlit kommer med smart sporingsmodus. Takket være sensorene som er plassert under hjulene, beveger den seg fremover i alle retninger, og svinger dersom den oppdager hindringer.

Den kan følge en svart linje, komme seg ut av labyrinten eller holde seg i en lukket, svart ramme. Det følger med rutekart til roboten. Den kan samhandle med andre Maze Breakers. Den er i stand til å ta opp stemmen din, og gjenta det du sier i robot modus. Det gis opptil 3 opptak.

  • Den beveger seg og danser ved å sende ut lydeffekter og musikk
  • LED-øynene lyser og forandrer farge
  • Den kan styres med en App til din smart telefon

Detaljer:

  • Mål: 12 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell80044
EAN4891813880448
MerkeSilverlit RC
Alder5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.