Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit Pokibot - blå

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 146,-
På lager
SKU
09182-116
   

Denne Silverlit-roboten kommer med mer enn 6 funksjoner, og finnes i flere forskjellige farger. Silverlit Pokibot roboter kan samhandle med hverandre. Når du klapper vil den danse. Den har også tre forskjellige stiler av robot-stemme.

Bruk appen som du kan laste ned til din smart telefon for enda mer morsom lek.

Detaljer:

  • Farge: blå
  • Mål: 12 x 6 x 15,5 cm
  • Batteribehov: 1 x LR44 (ikke inkludert)
Produktdetaljer
Modell88043
EAN4891813880431
MerkeSilverlit RC
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.