Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit Robo Heads Up rosa enhjørningsrobot - med bevegelser og lyd - 12 cm

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03217-106
   

Silverlit Robo Heads Up enhjørningsrobot er en interaktiv enhjørning som kan både gå fremover og bakover, og lage enhjørningslyder. Dette er den perfekte leke for deg dersom enhjørninger er populært hjemme.

Den er både enkel og morsom å styre. Trykker man hodet ned vil den gå fremover, men dersom du løfter hodet opp, rygger den i stedet. Den søte hvite og rosa enhjørningen har lysende øyne, en lang og fin man, og lager enhjørningslyder ved bevegelse. Den er designet til å passe godt for små barnehender, og passer for barn fra 3 år.

Inneholder:

  • Silverlit Robo Heads Up enhjørningsrobot

Detaljer:

  • Mål: 6 x 12 x 13 cm
  • Farge: rosa og hvit
  • Med lys, lyd og bevegelse
  • Alder: fra 3 år
  • Batteribehov: 2 x AAA (ikke inkludert)
Produktdetaljer
Modell88525
EAN4891813885252
MerkeSilverlit
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.