Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Silverlit Robo Street Kombat - 2-pack roboter med bevegelsessensor og lyd - interaktivt spill

-34%

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Kampanjepris 197,- Vår lavpris: 297,-
34%
Du sparer: 100,-
På lager
SKU
10217-50
   

Robo Street Kombat fra Silverlit er et morsomt interaktivt spill med 2 interaktive kamproboter som reagerer på dine bevegelser! Styr den røde og den gule roboten med bevegelseskontroll, og se robotene bokse mot hverandre. Roboten som først blir slått ut taper. Dette er et morsomt og aktivt spill fra Silverlit som vil engasjere alle!

  • Bevegelseskontrollerte roboter
  • 6 kamphandlinger
  • Med lydeffekter

Kampringene med bevegelsessensor fungerer som fjernkontroller, og når du har de på hendene vil bevegelsene til robotene kontrolleres av deg. Robotene kan gjøre 6 handlinger basert på 6 bevegelser fra deg. Handlingene som robotene kan utføre er lett slag til høyre og venstre, harde slag til begge sider, gå fremover og til slutt et combo-slag. For ekstra moro følger det også med 6 redskaper som robotene kan bruke til våpen for å kjempe med, samt at robotene har morsomme lydeffekter.

Inneholder:

  • 2 Robo Street Kombat roboter
  • 6 våpen
  • 4 kampringer

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
  • Batteribehov robot: 3 x AAA (ikke inkludert)
Produktdetaljer
Modell88067
EAN4891813880677
MerkeSilverlit
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.