Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit Stunt Tank 2,4 GHz - fjernstyrt beltebil med kontroll

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Vår lavpris: 292,-
På lager
SKU
06205-85
   

Kjør gjennom alle typer terreng med Silverlit Exost Stunt Tank. Denne fjernstyrte bilen kan kjøre over ulike gjenstander og den kjører på to sider.

Har bilen veltet og ligger opp ned? Ingen problem, den kan kjøre fra denne siden også. Bilen har belter og drar seg fremover. Den medfølgende kontrollen bruker 2,4 GHz og lar bilen kjøre hele 8 km/h. Kontrollen har dessuten en rekkevidde på 25 meter og du kan ha det uendelig moro med dette kjøretøyet fra Silverlit.

Innhold:

  • Silverlit Exost Stunt Tank
  • Kontroll
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Leketid: 25 minutter
  • Skala: 1:18
  • Batteribehov: 2 x AAA batterier og 4 x AA batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell20256
EAN4891813202561
MerkeSilverlit
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.