Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Silverlit Tooko Junior - min første vintage radiostyrte bil med lys - rød

-40%

Silverlit robot og robotdyr

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Kampanjepris 178,- Vår lavpris: 298,-
40%
Du sparer: 120,-
På lager
SKU
10217-59
   

Tooko Junior Min første vintage radiostyrte bil fra Silverlit er en morsom rød RC bil for de yngre barna. Denne røde racerbilen har et vintage utseende og har stilige lyseffekter som barna vil elske. Fjernkontrollen som medfølger er gripevennlig og enkel å bruke. To brukervennlige, store knapper gjør at man kan styre den frem og tilbake, samt svinge både til høyre og venstre. Den røde bilen har grå og solide dekk, samt grå og hvite detaljer på bilen, og er den perfekte første fjernstyrte bilen for barn fra 3 år og oppover.

Inneholder:

  • Tooko Junior radiostyrt bil
  • Fjernkontroll

Detaljer:

  • Mål:15 x 13 x 11 (LxBxH)
  • Farge: rød
  • Alder: fra 3 år
  • Batteribehov: 3 x AAA og 3 x AAA (ikke inkludert)
Produktdetaljer
Modell81476
EAN4891813814764
MerkeSilverlit
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.