Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Skrållan bilstol til dukke

Skrållan snakkedukke med klær og tilbehør

Snakkedukke Skrållan har tatt barn med storm siden 1966, og barna kommer til å ha det like morsomt med henne i mange år fremover. Bli med inn i Skrållans magiske verden, et sted hvor alt kan skje så lenge du har henne ved din side. Sammen kan dere invitere til morsomme selskap, bli helter i spennende eventyr, gå på skattejakt i hagen og mye, mye mer!

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
07195-155
   

Alle må sitte trygt i bilen – også Skrållan-dukken! Med denne bilstolen sitter Skrållan trygt i bilen, og du kan også bære dukken med på utflukten. Skrållan elsker å bli med deg på eventyr! Når bilstolens justerbare håndtak er lagt bakover, kan dukken bruke bilstolen til å sitte og hvile eller leke i.

Stolens pene trekk kan tas av. Passer til dukker på 35–45 cm.Det finnes flere andre morsomme tilbehør og dukkeklær til snakkedukken Skrållan.

Detaljer:

  • Mål: L31 x B16 x H47 cm 
  • Alder: fra 3 år 

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell131017
EAN7315621310173
MerkeSkrållan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.