Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Skrållans pysjamas

Skrållan snakkedukke med klær og tilbehør

Snakkedukke Skrållan har tatt barn med storm siden 1966, og barna kommer til å ha det like morsomt med henne i mange år fremover. Bli med inn i Skrållans magiske verden, et sted hvor alt kan skje så lenge du har henne ved din side. Sammen kan dere invitere til morsomme selskap, bli helter i spennende eventyr, gå på skattejakt i hagen og mye, mye mer!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 178,-
Få igjen på lager
SKU
08172-129
   

Skrållans pyjamas er myk og behagelig for dukken. Pyjamasen er hvit med søte, rødprikkete volanger. Den er todelt, og har korte ermer og ben, noe Skrållan synes er helt topp. Bruk den gjerne sammen med Skrållans morgenkåpe, så blir dukken ekstra fin ved frokostbordet.

Det finnes mange flere dukkeklær av høy kvalitet til snakkedukken Skrållan, slik at hun kan være riktig kledd for lek både ute og inne.

  • Passer til dukker på 45 cm.
Produktdetaljer
Modell132315
EAN7315621323159
MerkeSkrållan
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.