Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Skrållans selskapskjole

Skrållan snakkedukke med klær og tilbehør

Snakkedukke Skrållan har tatt barn med storm siden 1966, og barna kommer til å ha det like morsomt med henne i mange år fremover. Bli med inn i Skrållans magiske verden, et sted hvor alt kan skje så lenge du har henne ved din side. Sammen kan dere invitere til morsomme selskap, bli helter i spennende eventyr, gå på skattejakt i hagen og mye, mye mer!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 178,-
Få igjen på lager
SKU
08172-128
   

Dra i selskap med Skrållan! Denne blå tyllkjolen med sølvglitter passer perfekt til selskap. Den skinnende, blå stoffet funkler, og sløyfen med stjerner i halsen gjør at Skrållan blir den fineste i hele selskapet. Dette blir raskt favorittplagget i garderobeskapet.

Det finnes mange flere dukkeklær av høy kvalitet til snakkedukken Skrållan, slik at hun kan være riktig kledd for lek både ute og inne.

  • Passer til dukker på 45 cm.
Produktdetaljer
Modell132314
EAN7315621323142
MerkeSkrållan
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.