Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smart Trike Lollipop 3-i-1 trehjulssykkel - Touch Steering

Smart Trike - den ultimate sykkelopplevelsen for barn

Smart Trike er den geniale trehjulssykkelen som passer for barn fra ca 12 mnd, der foreldrene kan hjelpe syklingen i gang med den fastmonterte stangen. Smart Trike har vunnet en rekke priser for sine innovative trehjulsykler, sparkesykler og balansesykler, og er et soleklart førstevalg for svært mange foreldre verden over. Målet er å sikre at små eventyrere for en god start på sin sykkelopplevelse og lærer å sykle på en morsom og tilpasset måte.

Vår lavpris: 665,-
På lager
SKU
24776
   

En genial trehjulssykkel som passer for barn som er 15 mnd. eller eldre. Her har foreldrene mulighet til å ha en hånd på rattet, takket være styrestangen som er fastmontert. Når barnet vokser og foreldrene ønsker å slippe taket, så kan styrestangen demonteres og barnet står fritt til å sykle på egne stier. Det samme kan man gjøre med støttene rundt setet. 

En fantastisk trehjuls-sykkel fra Smart Trike.

Inneholder:

  • 1 Smart Trike 3-i-1 trehjulssykkel med styrestang

Detaljer:

  • Alder: fra 15 mnd
  • Maksvekt barn: 17 kg
  • Metall-ramme
  • EVA-hjul
Produktdetaljer
Modell6071200
EAN4897025797710
MerkeSmart Trike
Alder0-4

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.