Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SmartGames Brain Train - logikkspill med 48 utfordringer på toget - fra 3 år

Spillene fra SmartGames utfordrer din logiske sans, kreativitet, og forståelse for form og funksjoner.

Fra SmartGames kommer strategispill som utfordrer logikken på flere nivå, og der spillene byr på ulike vanskelighetsgrader fra de helt enkle til de mer avanserte med nesten umulige oppgaver og konstruksjoner. La deg engasjere av prisvinnende spillene fra SmartGames og se hvilke oppgaver du vil løse og hvilke kombinasjoner du skaper. Hvert spill har unike og innovative utfordringer i spillet, med temaer som appellerer til alle barn. Spillene kommer i ulike versjoner som passer til reise, de mer kompakte, større utgavene i plast og premium-varianter i tre. Felles for alle spill fra SmartGames er at de trekker på ulike kognitive ferdigheter når spillere forsøker å løse de forskjellige utfordringene. 

Vår lavpris: 296,-
Få igjen på lager
SKU
02217-62
   

SmartGames Brain Train er et logikkspill og leketøy i ett! Ta fatt på en av de 48 togutfordringene i dette spillet og bli en mester på sortering. Klarer du å pare formene i henhold til hvordan de er vist på den valgte utfordringen, og plassere de i riktig rekkefølge? I dette logikkspillet finner du 48 utfordringer i variende vanskelighetsgrad, og det finnes bare én løsning per utfordring. Klarer du å finne den?

Inneholder:

  • SmartGames Brain Train logikkspill og leke i ett

Detaljer:

  • Antall spillere: 1
  • 48 utfordringer
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell522027
EAN5414301522027
MerkeSmartGames
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.