Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SmartGames IQ XOXO - logikkspill med 120 utfordringer - fra 6 år

Spillene fra SmartGames utfordrer din logiske sans, kreativitet, og forståelse for form og funksjoner.

Fra SmartGames kommer strategispill som utfordrer logikken på flere nivå, og der spillene byr på ulike vanskelighetsgrader fra de helt enkle til de mer avanserte med nesten umulige oppgaver og konstruksjoner. La deg engasjere av prisvinnende spillene fra SmartGames og se hvilke oppgaver du vil løse og hvilke kombinasjoner du skaper. Hvert spill har unike og innovative utfordringer i spillet, med temaer som appellerer til alle barn. Spillene kommer i ulike versjoner som passer til reise, de mer kompakte, større utgavene i plast og premium-varianter i tre. Felles for alle spill fra SmartGames er at de trekker på ulike kognitive ferdigheter når spillere forsøker å løse de forskjellige utfordringene. 

Vår lavpris: 148,-
Utsolgt
SKU
03182-177

SmartGames IQ XOXO er et morsomt hjernetrim-spill for store og små fra 6 årsalderen og oppover. I dette logikkspillet fra SmartGames skal spilleren fylle ut spilleplassen med de 10 kulørte, tosidige brikkene, slik at X'er og O'er er plassert annenhver gang. Dette er et morsomt og utfordrene spill med hele 120 utfordringer, hvor hver utfordring kun har én løsning. Tar du utfordringen og klarer du å finne løsningen?

Inneholder:

  • SmartGames IQ XOXO logikkspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1
  • 120 utfordringer
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellSG444
EAN5414301518594
MerkeSmartGames
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.