Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SmartGames Shooting Stars - logikkspill med 80 utfordringer - fra 6 år

-18%

Spillene fra SmartGames utfordrer din logiske sans, kreativitet, og forståelse for form og funksjoner.

Fra SmartGames kommer strategispill som utfordrer logikken på flere nivå, og der spillene byr på ulike vanskelighetsgrader fra de helt enkle til de mer avanserte med nesten umulige oppgaver og konstruksjoner. La deg engasjere av prisvinnende spillene fra SmartGames og se hvilke oppgaver du vil løse og hvilke kombinasjoner du skaper. Hvert spill har unike og innovative utfordringer i spillet, med temaer som appellerer til alle barn. Spillene kommer i ulike versjoner som passer til reise, de mer kompakte, større utgavene i plast og premium-varianter i tre. Felles for alle spill fra SmartGames er at de trekker på ulike kognitive ferdigheter når spillere forsøker å løse de forskjellige utfordringene. 

18%
Kampanjepris 235,- Vår lavpris: 285,- Du sparer: 50,-
På lager
SKU
10206-164
   

Utfordre måten å tenke på med dette SmartGames Shooting Stars logikkspillet! Nå ser du meg - nå ser du meg ikke… Dette stjernespillet er magisk! Klarer du å plassere klossene slik utfordringen viser? Pass på og se opp for stjerneskuddene. Fargen på stjernene forandrer seg når du snur klossene. Spillet inneholder 80 oppgaver fra vanskelighetsgraden lett til ekspert. Tar du utfordringen?

Inneholder:

  • SmartGames Shooting Stars logikkspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1
  • 80 utfordringer
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell523178
EAN5414301523178
MerkeSmartGames
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.