Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SmartGames Smart Farmer - logikkspill med 60 utfordringer på bondegården - fra 5 år

Spillene fra SmartGames utfordrer din logiske sans, kreativitet, og forståelse for form og funksjoner.

Fra SmartGames kommer strategispill som utfordrer logikken på flere nivå, og der spillene byr på ulike vanskelighetsgrader fra de helt enkle til de mer avanserte med nesten umulige oppgaver og konstruksjoner. La deg engasjere av prisvinnende spillene fra SmartGames og se hvilke oppgaver du vil løse og hvilke kombinasjoner du skaper. Hvert spill har unike og innovative utfordringer i spillet, med temaer som appellerer til alle barn. Spillene kommer i ulike versjoner som passer til reise, de mer kompakte, større utgavene i plast og premium-varianter i tre. Felles for alle spill fra SmartGames er at de trekker på ulike kognitive ferdigheter når spillere forsøker å løse de forskjellige utfordringene. 

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
02217-59
   

Med SmartGames Smart Farmer logikkspillet må du hjelpe bonden til å løse flere oppgaver. Bonden har mye å gjøre, så han trenger din hjelp for å holde styr på dyrene på gården. Dyrene trenger ro og orden og skal helst deles inn hver for seg, i tilegg til at de alle bør ha tilgang på ferskt vann. Utfordringen er at bonden har begrenset med gjerder å dele opp jordet med. Klarer du å hjelpe han med å sette de opp riktig?

Spillet kan være lett i starten, men utfordringene blir vanskeligere og vanskeligere. Alle utfordringene har kun én løsning, - klarer du å finne den? Med ulik vanskeliggrad på de 60 utfordringene byr SmartGames på bondegården på hjernetrim for alle og enhver. Dette logikkspillet er for én spiller, men ønsker man å sitte og løse oppgavene sammen kan man selvfølgelig det også.

Inneholder:

  • SmartGames Smart Farmer logikkspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1
  • 60 utfordringer
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell522034
EAN5414301522034
MerkeSmartGames
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.