Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SmartGames Snow White - logikkspill med 48 utfordringer med Snøhvit - fra 4 år

Spillene fra SmartGames utfordrer din logiske sans, kreativitet, og forståelse for form og funksjoner.

Fra SmartGames kommer strategispill som utfordrer logikken på flere nivå, og der spillene byr på ulike vanskelighetsgrader fra de helt enkle til de mer avanserte med nesten umulige oppgaver og konstruksjoner. La deg engasjere av prisvinnende spillene fra SmartGames og se hvilke oppgaver du vil løse og hvilke kombinasjoner du skaper. Hvert spill har unike og innovative utfordringer i spillet, med temaer som appellerer til alle barn. Spillene kommer i ulike versjoner som passer til reise, de mer kompakte, større utgavene i plast og premium-varianter i tre. Felles for alle spill fra SmartGames er at de trekker på ulike kognitive ferdigheter når spillere forsøker å løse de forskjellige utfordringene. 

Vår lavpris: 311,-
På lager
SKU
02217-60
   

Det var en gang… men hvor har Snøhvit blitt av? Snow White logikkspillet fra SmartGames er et morsomt hjernetrimspill for barn i alderen 4-7 år, hvor de skal finne ut hvor Snøhvit skal stå blant de syv dvergene og den onde heksen. Klarer du å plassere alle karakterene riktig i huset, og hjelpe dvergene å finne Snøhvit? Den siste plassen som er ledig er til henne. De 48 utfordringene i spillet bruker symboler som gir opplysninger om hvem som skal stå hvor. Spillet kan spilles på to måter: fra innsiden av huset (24 utfordringer) og fra utsiden av huset (24 utfordringer). For å sjekke løsningene dine kan du åpne dørene og vinduene på huset. Spillet er for én spiller, men ønsker man å løse utfordringene sammen, kan man selvfølgelig det.

Inneholder:

  • SmartGames Snow White logikkspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1
  • 48 utfordringer
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell519874
EAN5414301519874
MerkeSmartGames
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.