Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SmartGames Three Little Piggies - logikkspill med 48 utfordringer med tre små griser - fra 3 år

Spillene fra SmartGames utfordrer din logiske sans, kreativitet, og forståelse for form og funksjoner.

Fra SmartGames kommer strategispill som utfordrer logikken på flere nivå, og der spillene byr på ulike vanskelighetsgrader fra de helt enkle til de mer avanserte med nesten umulige oppgaver og konstruksjoner. La deg engasjere av prisvinnende spillene fra SmartGames og se hvilke oppgaver du vil løse og hvilke kombinasjoner du skaper. Hvert spill har unike og innovative utfordringer i spillet, med temaer som appellerer til alle barn. Spillene kommer i ulike versjoner som passer til reise, de mer kompakte, større utgavene i plast og premium-varianter i tre. Felles for alle spill fra SmartGames er at de trekker på ulike kognitive ferdigheter når spillere forsøker å løse de forskjellige utfordringene. 

Vår lavpris: 318,-
Få igjen på lager
SKU
03193-104
   

Med SmartGames Three Little Piggies logikkspillet må du prøve å hjelpe de tre små grisene å bygge sine hus. Dette er det perfekte spillet for å trene små barns hjerner. Det finnes to ulike varianter - i den første plasseres de tre små grisene ut på brettet. I den andre varianten plasseres både de tre grisene og ulven på brettet. Deretter skal husene plasseres slik at alle grisene kan komme seg i sikkerhet for ulven. Hjernetrim-spillet har 48 utfordringer, og det finnes alltid kun én løsning på hver oppgave. Puslebitene er lette å gripe, og barna kommer til å bli fascinert av hvordan grisene passer inn i husene og kan titte ut av vinduet.

Inneholder: 

  • SmartGames Three Little Piggies logikkspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1
  • 48 utfordringer
  • Alder: fra 3-12 år
Produktdetaljer
Modell518754
EAN5414301518754
MerkeSmartGames
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.