Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SmartGames Walk the Dog - logikkspill med 80 utfordringer i hundeparken - fra 7 år

Spillene fra SmartGames utfordrer din logiske sans, kreativitet, og forståelse for form og funksjoner.

Fra SmartGames kommer strategispill som utfordrer logikken på flere nivå, og der spillene byr på ulike vanskelighetsgrader fra de helt enkle til de mer avanserte med nesten umulige oppgaver og konstruksjoner. La deg engasjere av prisvinnende spillene fra SmartGames og se hvilke oppgaver du vil løse og hvilke kombinasjoner du skaper. Hvert spill har unike og innovative utfordringer i spillet, med temaer som appellerer til alle barn. Spillene kommer i ulike versjoner som passer til reise, de mer kompakte, større utgavene i plast og premium-varianter i tre. Felles for alle spill fra SmartGames er at de trekker på ulike kognitive ferdigheter når spillere forsøker å løse de forskjellige utfordringene. 

Vår lavpris: 296,-
Få igjen på lager
SKU
02217-61
   

Klarer du å løse alle 80 utfordringene i SmartGames logikkspillet Walk the Dog? Kan du hjelpe hundeeierne å lufte hundene sine uten å støte på problemer med de andre dyrene i luftegården? I dette logikkspillet har du hele 80 utfordringer å bryne deg på, fra lett vanskelighetsgrad til ekspert. Følg veiledningen på hver enkelt utfordring, og start med å plassere ut kattene og treet der de skal stå. Deretter plasseres hunder og hundeeiere på brettet dersom det er oppgitt. Klarer du å plassere resten uten at det oppstår trøbbel?

Alle hunder og hundeeiere må plasseres på brettet for å løse utfordringen, og hundebåndene må alltid være stramme samtidig som at de aldri kan gå diagonalt på brettet. Hundebånd kan heller ikke krysse hverandre eller andre gjenstander på brettet. Desto vanskeligere vanskelighetsgrad, desto færre hint og mindre hjelp får du. Dette spillet er et kjempegøy logikkspill som man kan spille alene.

Inneholder:

  • SmartGames Walk the Dog logikkspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1
  • 80 utfordringer
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell523239
EAN5414301523239
MerkeSmartGames
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.