Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SmartMax My First Tractor - magnetlekesett med traktor - 22 deler

SmartMax er de fargerike og trygge, magnetiske byggesettene som er spesielt tilpasset små barn.

Byggesettene fra SmartMax er med på å utvikle barnas hånd og øye-koordinasjon, logisk tenkning, gjenkjennelse av form og farge, leke- og spilleferdigheter, tellekunnskaper, fantasi og kreativitet. Byggesettene fra SmartMax utfordrer logikken og ferdighetene på flere nivåer, fra de helt enkle til de mer avanserte og utfordrende konstruksjonene. 

Vår lavpris: 345,-
På lager
SKU
02217-64
   

SmartMax traktorsett er et morsomt magnetlekesett for de minste barna.

Dette settet har 22 magnetiske deler som lar barnet ditt være kreativ og sette sammen sine egne kreasjoner og gårdsutstyr. Delene er ekstra store, myke, robuste og brukervennlige for små hender, og er enkle å sette sammen. Bygg en traktor, gjerder, hester med mer.

Dette lekesettet er ikke bare morsomt å leke med, men oppmuntrer samtidig til kreativ lek og farge-og formgjenkjenning, samtidig trener det barnets logiske tenking samt hånd-øye-koordinasjonen. Delene er kompatible med alle SmartMax-sett.

Inneholder:

  • SmartMax My First Tractor magnetsett

Detaljer:

  • 22 deler
  • Kompatibel med andre SmartMax-sett
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
Modell250227
EAN5414301250227
MerkeSmartMax
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.