Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sjekk ut våre BLACK DEALS

Smoby Baby Balade 3i1 trehjulssykkel - grønn

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 947,-
Få igjen på lager
SKU
03205-87
   

3i1 trehjulssykkelen Baby Balade fra Smoby er et morsomt transportmiddel for ditt barn. Med alt sitt tilbehør kan denne trehjulssykkelen brukes som en enkel vogn og en trehjulssykkel for barn fra 10 mnd. Det integrerte systemet for styring, lar deg som foreldre overta styringen frem til barnet er stort nok til å styre selv. Barnet kan likevel ha hendene på styret og føle at han/hun kjører selv.

Det stabile designet på sykkelen, sikkerhetsringen, beltet og fotfeste gjør at trehjulssykkelen er trygg for barn helt ned i 10 mnd. Setet er ergonomisk utformet for at barnet skal sitte behagelig og du kan feste beltet for økt sikkerhet. Sikkerhetsringen rundt setet kan settes på eller fjernes alt etter hvor stort ditt barn er. Bruk fotstøttene for en behagelig sittestilling for ditt barn. Fotstøttene er enkle å fjerne når du ikke har behov for dem. Pedalene kan også kobles ut slik at barnet kan tråkke, men ikke styre hastigheten. En grei løsning når foreldre vil ha mer kontroll på farten.

Det praktiske soltaket kan tas av og på etter behov. Etter hvert som barnet vokser kan soltaket, skyvestang, sikkerhetsbelte og annet utstyr fjernes ved behov. Dette er sykkelen ditt barn vil vokse inn i samtidig som han/hun utvikler ferdigheter til å styre trehjulssykkelen selv. Trehjulssykkelen har også en grei kurv til oppbevaring på baksiden, perfekt når dere har vært på tur og funnet skatter dere vil ha med hjem.

  • Ergonomisk sete
  • Soltak Metallramme
  • Justerbar skyvestang med veske
  • Sikkerhetsbelte
  • Styring og pedaler kan kobles ut om ønskelig

Detaljer:

  • Farge: grønn
  • Mål: L68 x B52 x H110 cm
  • Alder: fra 10 mnd.
Produktdetaljer
Modell741100
EAN3032167411006
MerkeSmoby
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.