Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Baby Nurse 3-i-1 - dukkeseng, dukkestol og oppbevaring

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 437,-
Få igjen på lager
SKU
06192-138
   

Denne kofferten fra Smoby Baby Nurse inneholder soveseksjon, spiseseksjon og oppbavering. La dukken sove i sengen med teppe og dra for gardinen slik at det blir mørkt. I spiseseksjonen er det dekket på, og dukken kan sitte i stolen, spise av tallerkenen med skje og flaske.

Og når dukken skal på tur er det behov for å ha med skift, disse kan oppbevares i en av de tre hyllene eller ved hjelp av 2 kleshengere. Gardiner og sengetøy kan fjernes og vaskes. Smoby Baby Nurse dukkekoffert passer til dukker som er inntil 43 cm høye.

Inneholder:

  • Smoby Baby Nurse 3-i-1 koffert
  • Dyne
  • Tallerken, skje og flaske
  • Kleshengere

Detaljer:

  • Mål: 62 x 23 x 26 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell220346
EAN3032162203460
MerkeSmoby
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.