Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Baby Nurse elektronisk stellebord med babydukke og tilbehør

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 798,-
Utsolgt
SKU
03233-40

Med Baby Nurse 3i1 elektronisk stellebord fra Smoby kan barnet ta vare på sin egen babydukke, akkurat som de voksne gjør. Dette produktet består av et stelle- og soveområde, spiseområde og i tillegg kan barnet forestille seg ulike handlinger underveis i babystellet. Stellebordet har et svingbart bord med stol, stellebord/seng, bilderamme, mekanisk uro og diverse oppbevaringsrom. 

Det følger med en rekke tilbehør for å berike rolleleken som et lekekamera, elektronisk babytelefon med nattalyder, babyflaske, bleie, babymat med skje og mye mer. Det følger dessuten med en egen babydukke på 30 cm. Settet passer både dukker og bamser opptil 42 cm, og den medfølgende dukken har en morsom tissefunksjon. 

Inneholder:

  • 3i1 stellebord flere lekeområder
  • Babydukke
  • Mekanisk termometer og plasterboks
  • Såpedispenser og bleie
  • Tannbørste, melkeflaske og babymat
  • Mye mer

Detaljer:

  • Mål: 59 x 43 x 48 cm
  • Batteribehov: 2 x LR03 (ikke inkludert)
  • Passer dukker opptil 42 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell220375
EAN3032162203750
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.