Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Baby Nurse stort dukke-lekesenter - kjøkken, bad og soverom - alt i ett!

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 196,-
På lager
SKU
06192-136
   

Baby Nurse lekesenter for dukker fra Smoby gir store lekemuligheter for deg og dine dukker. Med tre ulike lekeområder kan du ta vare på dukken din. Kjøkken, bad og soverom gir flere timer med morsom lek. Denne praktiske lekestasjonen pakkes enkelt sammen takket være sammenleggbare deler og hjul.

Du kan starte dagen med å mate dukken på kjøkkenet og la henne sitte i stolen sin, deretter bytter du bleie og gir den et bad. Når dukken er kledd kan du lese en god natt-historie med nattlampen på, før dukken faller i søvn. Sengen kan hektes av slik at den kan brukes uten lekesenteret også. Baby Nurse lekesenter for dukker passer til dukker som er inntil 43 cm høye. 

Det følger med en rekke tilbehør som gjør leken enda morsommere:

  • Flaske, bokser
  • Gryte, tallerken, skje
  • Dusjhode
  • Termometer
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 149 x 71 x 71 cm
  • Vekt: 6 kg
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med!

Produktdetaljer
Modell220349
EAN3032162203491
MerkeSmoby
Alt-i-ett lekesenter til dukke fra Smoby Baby Nurse Alt-i-ett lekesenter til dukke fra Smoby Baby Nurse

Alt-i-ett

Gi dukka mat, bad og legg til å sove.

Med avtagbar seng som passer dukke opptil 43 cm Med avtagbar seng som passer dukke opptil 43 cm

Avtagbar krybbe

Dukkeseng med uro som kan brukes alene.

Badekar med dusjhode Badekar med dusjhode

Badekar med dusj

Gi dukken din et behagelig bad.

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.