Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Baby Pony Ride On - gåbil med tilhenger

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 473,-
Få igjen på lager
SKU
06205-48
   

Med Smoby Baby Pony Ride On - gåbil med tilhenger kan ditt barn øve seg på å gå fra tidlig alder. Gåbilen har et morsomt utseende og etterligner en ponni med en tilhenger/kjerre bak. La ditt barn skyve den i krabbestadiet og etter hvert som han/hun begynner å reise seg kan denne gåbilen bli et praktisk hjelpemiddel for å komme seg rundt.

Gåbilen hjelper ditt barn til å utvikle seg motorisk og å utforske omgivelsene rundt seg.

Innhold:

  • Ponni
  • Tilhenger

Detaljer:

  • Mål: L70 x B23 x H43 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell721500
EAN3032167215000
MerkeSmoby
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.