Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby barnebord - blå

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 487,-
Få igjen på lager
SKU
03192-114
   

Dette blå bordet fra Smobye er spesielt designet for barn. Det er plass til 4 barn som kan sitte og tegne eller spise ved bordet. Smoby barnebord kan brukes både utendørs og innendørs, og av anti-UV-behandlet for bedre holdbarhet og slik at det beholder fargen over lengre tid.

Bordet er svært stabilt, og det kan kombineres med stoler, krakker og benker fra Smoby (ikke inkludert).

Detaljer:

  • Farge: blått
  • Mål: 76 x 52 x 45 cm
  • Vekt: 3,55 kg
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell880400
EAN3032168804005
MerkeSmoby
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.