Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby barnekrakk - blå

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 228,-
Få igjen på lager
SKU
03192-123
   

Denne blå krakken fra Smoby er spesielt designet for barn. Den er komfortabel, robust og designet slik at den kan brukes både ute og inne. Den er anti-UV-behandlet for bedre holdbarhet og slik at det beholder fargen over lengre tid.

Krakken er svært stabil og kan kombineres med bord, benker og stoler fra Smoby. Krakken passer like fint i hagen, i stuen eller på barnets soverom, takket være det moderne designet. Og barna vil elske å sitte på denne krakken når de tegner, leser eller spiser.

Inneholder:

  • Smoby barnekrakk

Detaljer:

  • Mål: 33 x 33 x 27 cm
  • Maksvekt bruker: ca 50 kg
  • Farge: blå
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell880200
EAN3032168802001
MerkeSmoby
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.