Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Builder Max tractor - tråtraktor med tilhenger, skuffe og grabb

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 292,-
Utsolgt
SKU
03205-71

Bli en ekte anleggsarbeider med din Builder Max-traktor som er hele 1,82 m lang. Juster setet slik at det blir komfortabelt å sitte, og dra på et spennende eventyr!

Takket være pedalene kan du enkelt tråkke deg fremover. Traktoren har en skuffe foran og en mekanisk grabb bak. Med den avtakbare tilhengeren kan du laste og transportere alt du trenger. Bruk grabben til å fylle tilhengeren med sand, stein eller jord. Akkurat som en ekte anleggsarbeider! Et stativ under graveren stabiliserer traktoren under gravingen.

Ikke glem å tute med hornet i rattet. Nå vil hele dagen gå med til å hjelpe pappa eller mamma i hagen, eller har du kanskje et eget prosjekt på gang? Den brukervennlige graveren er bevegelig og har et lastevolum på 3 kg. Ikke minst er graveren enkel å betjene, slik at de unge anleggsarbeiderne enkelt kan laste på tilhengeren. Skal du flytte større stein eller tunge gjenstander kan du bruke skuffen foran. Denne styres ved hjelp av de to spakene. Løft, senk, lås for transport og tøm med skuffen.

 • Smoby Builder Max traktor
 • Justerbart sete i 3 størrelser
 • Plasthjul og mekanisk horn inkludert
 • Romslig tilhenger: opptil 25 kg

Traktorens tilhenger er romslig og kan laste opp til 25 kg. Bruk den medfølgende bolten for å feste tilhengeren til traktorens tilhengerfeste. Smoby Builder Tractor er også utmerket utstyrt når det gjelder kjøreegenskaper. Det komfortable setet kan justeres i 3 høyder og det vokser med barnet. Pedalene er brede og barneføtter får godt fotfeste, hjulene er tykke og laget i plast, rattet kan svinge, og det er til og med et mekanisk horn. Tut-tut!

Inneholder:

 • Traktor
 • Tilhenger
 • Bruksanvisning

Detaljer:

 • Mål: 182 x 44 x 63 cm (LxBxH)
 • Maks brukervekt: 50 kg
 • Maks vekt tilhenger: 25 kg
 • Justerbart sete
 • Hjul: plast
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell710301
EAN3032167103017
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.