Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Chef Corner Resturant - lekekjøkken med resturantdel - lekemat og tilbehør inkludert

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 673,-
Få igjen på lager
SKU
06205-41
   

Smoby Chef Corner Resturant - lekekjøkken med resturant er kjøkkenet som vokser med ditt barn.

Med en benkeplate som kan heves og senkes (fra 50-58 cm) er dette det perfekte kjøkkenet for små kokke-spirer. Kjøkkenet har et stilfult design og flere spennende funksjoner som vann i kranen, lyder fra komfyren, meny og oppskrifter og mye mer.

Oppmuntre ditt barn til fantasifullt rollespill og realistisk lek med Smoby Chef Corner Resturant. Kjøkken inspirerer til matglede og undring på kjøkkenet.

Øvelse gjør mester og dette kjøkkenet lar barna øve og leke med mat (lekemat) helt fra 3 års alder. Server dine gjester på spisebordet og ta bestillinger. Når gjestene er forsynte kan de betale i kassen.

Kjøkkenet har Kokeplate, stekeovn, vask med pumpekran, kaffemaskin og kjøleskap. Det er også god plass til lagring av alle matvarer og kjøkkenredskaper som følger med i lekesettet.

Inneholder:

 • Bestikk
 • Tallerkener
 • Glass og kopper
 • Kassaapparat
 • Egg, Salt og pepper
 • Pizza, Hamburger
 • Skjærefjøl
 • Gryte, Stekepanne
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Batteribehov: 1 x LR54 batteri (inkludert)
 • Mål: 138 x 44 x 101 cm (LxBxH)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell312303
EAN3032163123033
MerkeSmoby
Lekekjøkken med restaurantdel og utstyr Lekekjøkken med restaurantdel og utstyr

Kutt grønnsaker

Gulrot kan deles opp med kniven.

Lekemat som kan deles opp og kuttes Lekemat som kan deles opp og kuttes

Kokt egg

Eggeskall som kan deles i to.

Kasseapparat med kortautomat, mynter og sedler Kasseapparat med kortautomat, mynter og sedler

Kasseapparat

Betal med kort eller kontant i kassen.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.