Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Cotoons 2-i-1 - Lær å gå-vogn og aktivitetsleke

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 536,-
På lager
SKU
03192-134
   

Denne lær å gå-vognen fra Smoby er ideel å bruke når barnet jobber med å ta sine første skritt, og lærer å gå på en trygg måte. Den er ergonomisk utformet og har bremsesystem.

Aktivitetsbordet kommer med lys og lyd, og har mange funksjoner som underholder barnet, samt er med på å utvikle dets motoriske ferdigheter. To øyne som beveger seg, fire putteformer, en dør som kan ånes med nøkkel, en speidør og mye mer. Aktivitetsbrettet kan tas av slik at det kan bli med på tur.

Inneholder:

  • Smoby Cotoons lær å gå-vogn
  • 4 putteformer

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR44 (følger med)
  • Mål: 50 x 43 x 47 cm
  • Vekt: ca 2 kg Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell110428
EAN3032161104287
MerkeSmoby
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.