Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Cotoons Aquafun - badeleke med Wabap-figur

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 326,-
Utsolgt
SKU
04206-194

Ta med deg Wabap i badekaret. Smoby Cotoons Aquafun gjør kveldsbadet til en lek.

Fyll akvariet og se fisken svømme opp og ned. Skyv sjøstjernen for å aktivere dusjen. Wabap blir synlig når du fyller skallet med vann, og så er han klar for å skli. Åpne kranen og se vannet renne ned på hjulet og få det til å spinne. Med to sugekopper kan du feste leken på badekaret eller dusjveggen.

  • Smoby Cotoons Aquafun badeleke med Wabap-figur
  • Med funksjoner som svømmende fisk og spinnende hjul
  • Med sugekopper for enkel festing på fliser, dusjvegg eller badekar

Inneholder:

  • 1 Smoby badeleke
  • 1 Wabap-figur

Detaljer:

  • Mål: 30 x 8 x 25 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell7600211421
EAN3032162114216
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.