Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Cotoons badeøy i 7 deler

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 232,-
Utsolgt
SKU
02216-168

Dette badesettet fra Smoby Cotoons kommer i 7 deler. Settet består av en badeøy som kan flyte og flere dyr som kan sprute vann. I tillegg følger det med en hval som fungerer som vannkanne. Alle dyrene og hvalen har hver sin plass på øya. De 5 dyrene har også sugekopper slik at de kan festes på badekarskanten eller på flisene.

En morsom badeleke som kan holde barnet underholdt lenge, mens det lærer seg å kjenne igjen former og farger, forundrer seg over rennende vann fra hvalen og morer seg med å prute vann fra de forskjellige dyrene.

Innhold:

  • 1 flytende øy
  • 1 vannkanne hval
  • 5 Dyreformer som kan sprute vann

Detaljer:

  • Mål: 24 x 21 x 15 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell7600110608
EAN3032161106083
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.