Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Cotoons ballspill med lys og lyd

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 447,-
På lager
SKU
06192-146
   

Et fargerikt og morsomt ballspill fra Smoby Cotoons som stimulerer barnets utvikling.

Smoby Cotoons ballspill er med på å utvikle barnets øye/håndkoordinasjon og motoriske ferdigheter. I tillegg hjelper det barnet med å forstå prinsippet om årsak og virkning der barnet ser at en handling skaper et resultat.

Ballspillet gir mange timer med morsom lek med å dytte ballene ned to forskjellige baner. Med fargerike detaljer, lyd og lyseffekter vil Smoby Cotoons ballspill underholde barnet i lang tid.

Inneholder:

  • Smoby Cotoons ballspill
  • 3 fargerike baller

Detaljer:

  • Mål eske: 46,2 x 35,1 x 14 cm
  • Batteribehov: 2 x LR44 batteri
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell7600110424
EAN3032161104249
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.