Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Cotoons ballspill med lys og lyd

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 386,-
På lager
SKU
06192-146
   

Et fargerikt og morsomt ballspill fra Smoby Cotoons som stimulerer barnets utvikling. Smoby Cotoons ballspill er med på å utvikle barnets øye/håndkoordinasjon og motoriske ferdigheter. I tillegg hjelper det barnet med å forstå prinsippet om årsak og virkning der barnet ser at en handling skaper et resultat. Ballspillet gir mange timer med morsom lek med å dytte ballene ned to forskjellige baner. Med fargerike detaljer, lyd og lyseffekter vil Smoby Cotoons ballspill underholde barnet i lang tid.

Inneholder:

  • Smoby cotoons ballspill
  • 3 fargerike baller

Detaljer:

  • Mål eske: 46,2 x 35,1 x 14 cm
  • Batteribehov: 2 x LR44 batteri
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell110424
EAN3032161104249
MerkeSmoby
Alder1, 2, 3

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.